اخبار
1402/10/30 شنبهامسال میزان جذب دانشجو در دانشگاه پیام نور ۱۲ درصد بیشتر از سال قبل بود
امسال میزان جذب دانشجو در دانشگاه پیام نور ۱۲ درصد بیشتر از سال قبل بود

.

چهارمین اجلاس رؤسای استانی دانشگاه‌های پیام نور در بندرعباس
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: امسال میزان جذب دانشجو در دانشگاه پیام نور ۱۲ درصد بیشتر از سال قبل بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر تقی زاده در چهارمین اجلاس رؤسای استانی دانشگاه‌های پیام نور در بندرعباس افزود: اکنون ۳۶۰ هزار دانشجو در رشته‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه پیام نور مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: در سال تحصیلی جدید طرح افزایش رشته‌ها به صورت استانی و با هماهنگی استانداران و رؤسای دانشگاه‌های پیام نور و با توجه به ظرفیت‌های استانی اجرا می‌شود.
وی افزود: بحث و بررسی در بخش‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و حقوقی با توجه به اسناد بالادستی از مهمترین اهداف چهارمین اجلاس رؤسای استانی دانشگاه‌های پیام نور در بندرعباس است.