1402/12/20 یکشنبهآیین درختکاری در دانشگاه پیام نور گیلان
آیین درختکاری در دانشگاه پیام نور گیلان
#درختکاری #روز_درختکاری #کار_نیکو #زمین_پاک #دانشگاه #پیام_نورگیلان# شش چیز پس از مرگ مؤمن به وی رسد: فرزندی که برای او آمرزش‌خواهی کند و قرآنی که از او بماند (قرائت شود) و نهالی که بکارد، چاهی که حفر کند و صدقه جاریه و سنت و روش پسندیده‌ای که پس از وی بدان عمل شود.

.

🔸آیین زیبای درختکاری🔸
15 اسفند روز درختکاری گرامی باد.
🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴🍃🌴
#درختکاری #روز_درختکاری #کار_نیکو #زمین_پاک #دانشگاه #پیام_نورگیلان#
آیین درختکاری در دانشگاه پیام نور مرکز  رشت با حضور دکتر توکلی راد رئیس دانشگاه پیام نور گیلان ، حجت الاسلام والمسلمین سید شفیع امامی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دکتراسکندری معاون آموزشی دانشگاه پیام نور گیلان و همکاران دانشگاه در محوطه فضای سبز دانشگاه پیام‌نور مرکز رشت برگزار گردید.

▪️روابط عمومی دانشگاه پیام نور گیلان ▪️