اخبار
1403/1/28 سه‌شنبهپیام دکتر توکلی راد رئیس دانشگاه پیام نور استان گیلان در خصوص عملیات غرور آفرین سپاهیان اسلام :

.

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا

شب گذشته به حول قوه الهی همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرموده بودند، پاسخ پشیمان کننده ای به رژیم صهیونیستی داده شد و قلوب تمامی مسلمانان جهان ، مردم مظلوم فلسطین به ویژه خانواده شهدای معظم و ملت ایران را خشنود و بار دیگر قدرت نظامی و دفاعی کشور ثابت شد و به تمامی ایادی استکباری ، اقتدار و صلابت جمهوری اسلامی ایران به وضوح به نمایش گذاشته شد . بار دیگر قدرت و خروش ایران اسلامی و نیروهای جان برکف سپاه و ارتش چنان وحشتی در دل مستکبرین انداخت که وعده صبح صادق را هرچه نزدیک تر نمایان کرد . حملات هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به اسراییل جنایتکار و گرفتن انتقام خون پاک سرداران ایرانی موجب رعب و وحشت گسترده استکبار جهانی و اقتدار ایران اسلامی در سطح بین المللی شد.ضمن تبریک و تهنیت این پیروزی بزرگ خدمت ملت شهید پرور و بویژه دانشگاهیان و دانشجویان فرهیخته دانشگاه پیام نور گیلان ، اقدام شجاعانه و پرصلابت فرزندان ایران اسلامی را ارج نهاده و صلابت و اقتدار سپاهیان اسلام را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

دکتر مهرداد توکلی راد
               رئیس دانشگاه پیام نور گیلان